Nybyggeri
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Nybyggeri i Aalborg

Drømmer du om et nyt hus med lækre vedligeholdelsesfrie materialer, der kan danne rammerne om dig og din familie de næste mange år?

Med vores ekspertise inden for nybyg i Aalborg og resten af Danmark får du den helt rette hjælp til dit projekt – uanset omfang og karakter. Vi anser ikke nogen opgave som for stor eller lille. Vi er et byggefirma i Nordjylland med base i Brønderslev, hvorfra vi gerne kører ud til dig og dit byggeprojekt i Aalborg og omegn.

Byg nyt hus sammen med erfarent byggefirma i Aalborg

Når du står over for et nybyggeri, er der mange forhold at tage stilling til. Derfor kræver det erfarne hænder, der kan hjælpe dig sikkert i mål. Hos Nordjysk Tømrer er vi et team af erfarne og professionelle hænder, som kender alt til nybyggeri.

Vi fokuserer altid på kvaliteten i vores arbejde, og du kan være sikker på, at vi har blikket fast rettet mod selv de mindste detaljer. Du kan derfor stille krav til os, for vi arbejder hver dag for at indfri vores egen faglige stolthed. Det er din sikkerhed for, at du får et resultat, som du er fuldt ud tilfreds med.

Fokus på skræddersyede løsninger

Hos Nordjysk Tømrer gør vi meget ud af hver enkelt kunde. Vi har derfor altid dig i fokus, når vi igangsætter et projekt i samarbejde med dig. For at få det bedst mulige udgangspunkt for et vellykket og tilfredsstillende resultat tager vi altid en grundig snak med dig.

Skal dit nybyggede hus have vinduer med plastrammer? Eller ønsker du et hus i smukt cedertræ? Beslutningerne er mange. Her kommer vi gerne på banen med vores egen ekspertise og rådgiver gerne om de bedste vedligeholdelsesfrie og miljøvenlige materialer, der på sigt gør dit nybyggeri til et bæredygtigt og besparende projekt.

Du kan være helt tryg ved, at du ikke får nøglerne til dit nye hus, før alt er som det skal være. Og du kan samtidig være sikker på, at vi altid overholder deadlines og aftalte priser.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en uddybende snak omkring dine muligheder for nybyggeri i Aalborg og omegn, så kontakt os endelig. Vi svarer gerne på spørgsmål, og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, som det naturligvis står dig frit for at benytte.

Send en mail på kontakt@nordjysktoemrer.dk, eller ring til os på 30952021, hvis vi skal tale om dit nybyggerprojekt.

Nybyggeri Aalborg
Kundeudtalelse
TM Multiservice ApS

Nordjysk Tømrer har leveret top kvalitet og super service hos os. Totalrenovering af penthouse lejlighed på Nytorv i Aalborg. Nordjysk Tømrer har stået for koordinering af alt fra VVS, murer, maler samt arkitekt i forløbet. Alt er blevet udført professionelt og i højeste kvalitet, og der har været god dialog og samarbejde under hele forløbet.

Mike Schack Andersen
- 5 / 5

Nordjysk Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os