Opsætning af gipsloft og vægge
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Opsætning af gipsloft og vægge i Aalborg

Har dit loft set bedre dage? Så kan det være tid til opsætning af et nyt loft. Hos Nordjysk Tømrer har vi mange års erfaring med montering af gipsloft, troldtekt og andre typer lofter, så derfor klarer vi enhver loftmontage for dig.

Vi holder til i Brønderslev, men rykker gerne ud til dig i Aalborg og resten af Jylland, Fyn og Sjælland, hvis du har brug for professionel hjælp til opsætning af troldtekt, gipsloft eller systemlofter.

Nyt loft – nyt udtryk

Overvejer du at skifte dit gamle loft ud med et nyt, hjælper vi dig gerne på vej. Vi har med vores mange år i branchen stor erfaring med troldtekt og gipsloft montering.

Loftet er vigtigt for hele boligens udtryk, og et nyt loft kan derfor løfte hele boligens udtryk. Måske er et gipsloft det helt rigtige til din bolig? Eller også vil montering af troldtekt give boligen det look, du søger, samtidig med at akustikken forbedres.

Måske har du allerede besluttet dig for, hvilket loft du gerne vil have i din bolig. Og hvis ikke, kommer vi gerne med faglige indspark, når du skal beslutte dig. Vi tager sammen en dialog, så vi finder frem til de behov, du har for praktik og udtryk. På den måde får du den optimale løsning for dig.

Alsidig og professionel tømrer

Gennem de sidste mange år har troldtektplader, gipsplader, loft og montering været en del af vores dagligdag. Derfor har vi også monteret et utal af lofter, og vi kan også hjælpe dig med at montere dit.

Når vi klarer opsætning af dit nye gipsloft i Aalborg eller et hvilket som helst andet sted i landet, gør vi det altid med finesse og faglig stolthed som omdrejningspunkt. Og ikke mindst med dig i fokus. Det betyder derfor, at du hele vejen igennem kan være helt tryg ved, at du får de lofter, du ønsker. Vi gør først fra dit loft, når vi er helt sikre på, at vi har indfriet vores egen faglige stolthed, og når du er tilfreds med resultatet – hos os er tilfredse kunder nemlig en kerneværdi.

Skal vi montere dit nye loft?

Har du spørgsmål til pris, lofttype eller noget helt tredje? Så er du velkommen til at ringe til os på 30952021 eller sende en mail til kontakt@nordjysktoemrer.dk. Her kan vi tage en uforpligtende og uddybende samtale omkring dine muligheder for nyt loft i din bolig.

Opsætning af gipsloft Aalborg
Kundeudtalelse
TM Multiservice ApS

Nordjysk Tømrer har leveret top kvalitet og super service hos os. Totalrenovering af penthouse lejlighed på Nytorv i Aalborg. Nordjysk Tømrer har stået for koordinering af alt fra VVS, murer, maler samt arkitekt i forløbet. Alt er blevet udført professionelt og i højeste kvalitet, og der har været god dialog og samarbejde under hele forløbet.

Mike Schack Andersen
- 5 / 5

Nordjysk Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os