Renovering af hus
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Renovering af hus Aalborg

Hos Nordjysk Tømrer har vi specialiseret os i alle former for renovering af huse, så leder du efter en samarbejdspartner til renovering af hus i Aalborg og omegn, har du fundet din lokale tømrermester, der kan løfte opgaven til perfektion. Ingen opgaver er for store eller små for os, og hvad enten du har brug for en mindre renovering af et gammelt hus, eller du mangler hjælp til en totalrenovering af dit hus, klarer vi opgaven for dig.

Fra vores faste base i Brønderslev kører vi gerne ud til dig, uanset om du skal brug renovering af et parcelhus fra 70’erne eller en arkitekttegnet villa fra 60’erne.

Istandsættelse af hus – fra stor til lille renovering

Trænger dit hus til mindre moderniseringer her og der? Eller har det i virkeligheden behov den helt store renoveringshånd? Der er ikke nogen grænse for, hvilke renoveringsopgaver vi tager ind, når du har brug for hjælp til renovering af dit hus.

Har du købt et hus med mange lækre arkitektoniske detaljer, men hænger resten af huset ikke helt sammen med dine ønsker og behov? Så kan en totalrenovering være en god måde at give huset et helt nyt udtryk – uden at ødelægge den originale arkitektur.

Nogle gange kræver det dog kun mindre istandsættelser, før dit hus tager sig ud på en helt ny måde. Det kan være nye vinduer, der tilmed er energivenlige og vedligeholdelsesfrie, eller et nyt køkken, der kan sætte huset i et helt nyt lys.

Lad os sammen skabe den bedste renovering for dig

Har du ikke helt et overblik over, hvordan du bedst moderniserer dit hus, hjælper vi dig gerne med at skabe rammerne om renoveringen. Vores mange år i branchen betyder, at vores værktøjskasse er fyldt med faglig viden og ikke mindst kreative idéer, som vi gerne stiller til din rådighed.

På den måde kan vi sammen finde frem til den allerbedste renoveringsplan for dig. Vi arbejder altid ud fra faglig stolthed og kundetilfredshed som nøglebegreber. Og derfor kan du også være sikker på, at vi ikke forlader opgaven, før både du og vi er tilfredse med resultatet. Det er din sikkerhed for et vellykket resultat – og vi garanterer dig, at vi altid leverer til aftalte tid og pris.

Uforpligtende tilbud på renovering af hus

Renovering af hus og pris er svært at sætte sammen på én bestemt måde. Det kommer an på omfang og karakter. Ring til os på 30952021, eller send en mail til kontakt@nordjysktoemrer.dk, så vi kan tale nærmere om dit renoveringsprojekt og give dig et uforpligtende tilbud.

Renovering af hus Aalborg
Kundeudtalelse
TM Multiservice ApS

Nordjysk Tømrer har leveret top kvalitet og super service hos os. Totalrenovering af penthouse lejlighed på Nytorv i Aalborg. Nordjysk Tømrer har stået for koordinering af alt fra VVS, murer, maler samt arkitekt i forløbet. Alt er blevet udført professionelt og i højeste kvalitet, og der har været god dialog og samarbejde under hele forløbet.

Mike Schack Andersen
- 5 / 5

Nordjysk Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os