Renovering af lejlighed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Renovering af tag i Aalborg

Drømmer du om en større eller mindre istandsættelse af din lejlighed i Aalborg eller omegn? Hos Nordjysk Tømrer klarer vi en hver renovering eller ombygning af lejlighed – vi tager os af alle former for istandsættelse.

Vi holder til i Brønderslev, men hjælper dig gerne med din renovering af lejlighed i Aalborg, Haderslev eller i København, og vi står altid klar til at gribe vore værktøj og køre ud til dig.

Renovering af badeværelse, køkken eller loft

Der er ingen opgaver, der er for store eller små for vores team af erfarne håndværkere. Så hvad enten du har brug for renovering af et badeværelse i din lejlighed, eller dit køkken trænger til en udskiftning, hjælper vi dig gerne med at pifte din lejlighed op.

Vi klarer både den store og mindre renovering af din lejlighed. Det kan være, at nye gulve vil give lejligheden det helt rigtige udtryk, eller at nye lofter vil gøre underværker. Ofte kan selv små moderniseringer være nok til at give din bolig et nyt og moderne udtryk.

Vejledning og rådgivning omkring renovering af lejlighed

Hos Nordjysk Tømrer har vi gennem årene renoveret et hav af lejligheder. Har du derfor brug for hjælp og rådgivning til, hvordan du bedst moderniserer din lejlighed, står vi klar med vores faglige ekspertise og erfaring.

Sammen finder vi frem til dine ønsker og behov for renoveringen, og vi stiller gerne alle de rigtige spørgsmål, der skal til, for at du får det bedste resultat. Hvilket trægulve passer bedst til dine behov? Og hvordan kan køkkenet bedst harmonere med din dagligdag? Vi hjælper dig alt sammen på vej, så du får lige den renovering, du drømmer om.

Vores faglige stolthed går vi aldrig på kompromis med. Det samme gælder kundetilfredshed. Derfor kan du også være helt sikker på, at vi er meget detaljeorienterede og kvalitetsbevidste i vores tilgang til renoveringen. Samtidig kan du være helt tryg ved, at vi altid overholder de aftaler vi laver med dig, så du ikke bliver overrasket over merudgifter og forsinket levering.

Skal vi tale nærmere om renovering af din lejlighed?

Har du spørgsmål til renoveringen af lejlighed og pris? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på din renoveringsopgave. Du er velkommen til at skrive til os på mail kontakt@nordjysktoemrer.dk eller ringe på 30952021, hvis du ønsker en uddybende samtale.

Renovering af lejlighed Aalborg
Kundeudtalelse
TM Multiservice ApS

Nordjysk Tømrer har leveret top kvalitet og super service hos os. Totalrenovering af penthouse lejlighed på Nytorv i Aalborg. Nordjysk Tømrer har stået for koordinering af alt fra VVS, murer, maler samt arkitekt i forløbet. Alt er blevet udført professionelt og i højeste kvalitet, og der har været god dialog og samarbejde under hele forløbet.

Mike Schack Andersen
- 5 / 5

Nordjysk Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os