Totalentreprise
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Totalentreprise i Aalborg

Har du brug for hjælp fra en totalentreprenør i Aalborg? Så står vi hos Nordjysk Tømrer klar til at hjælpe dig med dit byggeprojekt på en professionel og detaljeorienteret facon.

Fra vores tømrerbase i Brønderslev kører vi gerne ud og klarer totalentreprise i Nordjylland, Sydjylland og resten af landet.

Vi er med dig fra start til slut

Med totalentreprise i Aalborg og et hvilket som helst andet sted i landet tager vi hånd om hele processen fra start til slut. Vi projektstyrer byggeriet, så kan slappe af under hele processen, og vi samarbejder udelukkende med de bedste bygningskonstruktører. På den måde er vi sikker på, at dit projekt er i de bedste hænder fra overtagelse til færdig levering.

Gennem hele projektet gør vi meget ud af at gøre det så let som muligt for dig. Det hele er samlet ét sted, og det gør det nemmere og mere overskueligt for dig at følge med i byggeprocessen. Samtidig får du tidligt i forløbet en pris og et aftalt leveringstidspunkt, som vi altid overholder.

Erfarne hænder og kvalitetssikring

Hos Nordjysk Tømrer er vi et hold af erfarne håndværkere, der kender vores fag ud og ind. Derfor kan du også være helt tryg ved, at vi altid leverer den bedste kvalitet. For os er vores faglige stolthed og din tilfredshed i fokus i vores daglige arbejde.

Du kan derfor også være helt rolig, når du samarbejder med os. Vi går aldrig fra et projekt, uden både du og vi er tilfredse med det endelige resultat. Det er vores måde at sikre, at vi altid samler på perfekte løsninger og tilfredse kunder.

Ring og hør nærmere

Hvis du overvejer at få hjælp til dit byggeprojekt fra en totalentreprenør med mange års erfaring i værktøjskassen, er du mere end velkommen til at ringe for at høre nærmere om dine muligheder. Store som små spørgsmål er velkomne, og vi tager altid gerne en uforpligtende snak med dig. Du kan ringe til os på 30952021, og vil du hellere sende en mail, kan du gøre det til kontakt@nordjysktoemrer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Totalentreprise Aalborg
Kundeudtalelse
TM Multiservice ApS

Nordjysk Tømrer har leveret top kvalitet og super service hos os. Totalrenovering af penthouse lejlighed på Nytorv i Aalborg. Nordjysk Tømrer har stået for koordinering af alt fra VVS, murer, maler samt arkitekt i forløbet. Alt er blevet udført professionelt og i højeste kvalitet, og der har været god dialog og samarbejde under hele forløbet.

Mike Schack Andersen
- 5 / 5

Nordjysk Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os