Udskiftning af vinduer og døre
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os

Udskiftning af vinduer Aalborg

Overvejer du at udskiftning af vinduer? Men virker det som en stor mundfuld? Hos Nordjysk Tømrer klarer vi montering af vinduer hurtigt og enkelt.

Trænger dine vinduer til en udskiftning, vil det præge hele husets udtryk. Til gengæld vil nye vinduer og montering af dem give dit hus et markant løft. Det kan være lige det, der skal til for at forbedre helhedsindtrykket markant. Vi kører gerne ud til dig for at udskifte dine vinduer i Aalborg eller en hvilken som helst anden del af landet fra vores base i Brønderslev.

Forbedret indeklima og billigere varmeregning

Måske ønsker du at udskifte vinduerne i din bolig for at løfte husets udtryk. Men det kan også være, at de er så slidte, at det er nødvendigt. Det er under alle omstændigheder en god idé, at du får monteret nye vinduer, hvis de eksisterende er meget gamle.

Med gamle vinduer risikerer du let, at varmen stille siver ud gennem utætheder og sprækker. Det koster dyrt på din varmeregning. Derfor vil du også i sidste ende kunne mærke udskiftningen af vinduer på pengepungen, selvom det er en dyrere post i budgettet.

Ikke nok med at du sparer på varmeregningen, du forbedrer også indeklimaet væsentligt. De forbedrede lys- luft og støjforhold bidrager alle til at danne rammerne om bedre forhold i din bolig.

Erfaren montage af vinduer

Ønsker du montering af vinduer i et træhus, murstenshus eller noget helt andet? Vi har mangeårig erfaring med montage af vinduer, og vi hjælper dig også gerne med reparationer eller fugning, hvis du har brug for det.

Med vores rutinerede hænder skal du heller ikke være bekymret for, at det er en omstændig omgang at udskiftet vinduer. På kun få dage vil vi kunne forvandle de gamle vinduer til nye. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så du får skræddersyede løsninger. Har du brug for rådgivning omkring de mest energivenlige og vedligeholdelsesfrie vinduer, stiller vi gerne vores faglige ekspertise til din rådighed. Og du kan være helt sikker på, at du får en professionel og kvalitetssikker vinduesmontage hos os.

Pris på udskiftning af vinduer

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger naturligvis af omfang og materialer. Derfor har vi brug for konkret viden omkring dit projekt for at give dig en nøjagtig pris. Du er meget velkommen til at ringe til os på 30952021 eller sende en mail til kontakt@nordjysktoemrer.dk, hvis du vil høre nærmere omkring dine muligheder og modtage et uforpligtende tilbud fra os.

Udskiftning af vinduer Aalborg
Kundeudtalelse
TM Multiservice ApS

Nordjysk Tømrer har leveret top kvalitet og super service hos os. Totalrenovering af penthouse lejlighed på Nytorv i Aalborg. Nordjysk Tømrer har stået for koordinering af alt fra VVS, murer, maler samt arkitekt i forløbet. Alt er blevet udført professionelt og i højeste kvalitet, og der har været god dialog og samarbejde under hele forløbet.

Mike Schack Andersen
- 5 / 5

Nordjysk Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
Kontakt os